KICKOFF løpegrupper

TreningVi kicker i gang løpesesongen etter en varm og herlig sommer. Bor du i Oslo eller Stavanger og ønsker en god start på lørdagen? Møt opp på Sognsvann/Transformatoren kl.10.00, 9 august. For de som skal løpe Danske Bank Oslo Maraton eller andre løp i nær fremtid, er dette en mulighet til å toppe formen. For de som ønsker en roligere treningsøkt eller rett og slett bare komme i gang med treningen er dette også en bra mulighet. Vi deler inn løpegruppene i tre nivåer. 

 

Team Svett er nivå 1, for deg som ønsker å komme i gang med treningen, trener moderat eller ønsker en rolig treningsøkt. Løpsfart ca 07:00-08:00 min pr km. 

Team Svettere er nivå 2, for de som trener regelmessig. Hvis du søker nye utfordringer og tips innen trening er dette noe for deg. Løpsfart 5:30-7:00 min pr km. 

Team Svettest er nivå 3 og det høyeste nivået. Team Svettest er for deg som løper på et høyt nivå og ønsker utfordringer og tips innen treningen. Løpsfart 05:30 min pr km og raskere.


Team Svett under siste løpegruppetrening i slutten av juni da Aktiv mot kreft og ambassadør Bente Skari var til stede for å gi tips og råd innen trening.


Våre trenere har lang erfaring fra løping og kursing innen dette området. Deltakelse i våre løpegrupper er uten kostnad og vi ser frem mot store grupper. Våre profesjonelle trenere fra Elixia og Spirit/Stavanger Friidrettsklubb hilser deg velkommen i Oslo og Stavanger. 

Treninger 2014 

August 9 Kickoff - intervall / Speed progression
August 16 Intervall / Speed progression
August 23 Intervall / Speed progression
September 6 Formtopping
September 13 Formtopping
September 20 Danske Bank Oslo Maraton
Oktober 26 Terskel
November 16 Langtur 60 min
Desember 7 Fartslek/terskel


Meld deg gjerne inn i gruppen Team Svett på Svett.no!


 

 

mdnfmnfdmfnm

Bare registrerte medlemmer kan skrive kommentarer.
Registrer her eller logg inn ovenfor.