Team Svett løpegrupper

TreningPå lørdag er det oppstart med løpegruppene Team Svett på Sognsvann i Oslo. Team Svett er løpegrupper arrangert av Svett.no i samarbeid med Danske Bank Oslo Maraton og SATS ELIXIA. Løpegruppene vil gjennomføres den første lørdagen hver måned frem mot påske. Team Svett er lagt opp med en progresjon som skal hjelpe deg å øke din kondisjon og forbedre utholdenheten. Løpegruppene deles inn i tre nivåer, så her er det noe for alle enten du ønsker å komme i gang med treningen eller søker nye utfordringer. 


Team Svett - Agenda 1 november
 

Oppmøte ved bommen på Sognsvann kl.10.00. Løpegruppene vil denne lørdagen ha fokus på lengre intervaller. Tiden på dragene vil økes for å gjøre deg i stand til å løpe langt uten problemer. Når ledd og sener er vant til belastningen etter noen måneder, skal du jobbe mer med tempo for å få opp farten. Ved å delta på løpegruppene vil du oppnå en progresjon med treningen frem mot våren. 

Intervall:
4x4 intervaller: 4 minutters lange drag x 4 serier. Pausene er halvparten av arbeidstiden.

Oppvarming:
Felles oppvarming på plenen nedenfor bommen med løpsspesifikke oppvarmingsøvelser. Deretter deler vi inn i 3 grupper etter nivå. Hver gruppe varmer ytterligere opp med +/- 10 min lett jogg, før de starter på hoveddelen og avrunder med en kort styrke del for kjernemuskulaturen med påfølgende tøyeøvelser.

Instruktører:
Løpegruppene gjennomføres av profesjonelle trenere fra SATS ELIXIA. 

 

Team Svett er nivå 1, for deg som ønsker å komme i gang med treningen, trener moderat eller ønsker en rolig treningsøkt. Løpsfart ca 07:00-08:00 min pr km. 

Team Svettere er nivå 2, for deg som trener regelmessig. Hvis du søker nye utfordringer og tips innen trening er dette noe for deg. Løpsfart 5:30-7:00 min pr km. 

Team Svettest er nivå 3 og det høyeste nivået. Team Svettest er for deg som løper på et høyt nivå og ønsker utfordringer og tips innen treningen. Løpsfart 05:30 min pr km og raskere.


Bente Skari og Aktiv mot Kreft som gjestetrener fra Team Svett i sommer
 

Løpegruppene er gratis og for alle!

"Jeg er med - er du?"

 

Team Svett på Svett.no

Team Svett har opprettet egen gruppe på Svett.no. Her kan medlemmer snakke med hverandre, avtale egne treningsturer og følge hverandre gjennom treningen. 

 
 

 

Bare registrerte medlemmer kan skrive kommentarer.
Registrer her eller logg inn ovenfor.