Team Svett Løpegrupper

Trening/TipsBli med på løpegruppe Team Svett lørdag 6. desember. Danske Bank Oslo Maraton vil være tilstedet og skape julestemning med noe varmt i koppen og julesnacks. Alle er velkommen uansett nivå!

Team Svett - Agenda desember
 
Oppmøte ved bommen på Sognsvann kl.10.00. Agendaen for desember er å fortsette med lengre intervaller og terskeltrening. Terskeltrening krever at man lærer seg å lytte til kroppen for å finne hvor terskelen for melkesyreproduksjonen er. Her trener vi ikke bare på fart, men for å bedre løpsøkonomien og bygge et godt grunnlag til sommerens løp. Husk å jogge rolig nok mellom intervallene.

6.desember:
5x3 min tempo/ 2 min rolig jogg

Oppvarming: Felles oppvarming på plenen nedenfor bommen med løpsspesifikke oppvarmingsøvelser. Deretter deler vi inn i 3 grupper etter nivå: svett (nivå 1), svettere (nivå 2), svettest (nivå 3). Hver gruppe varmer yttligere opp med +/- 10 min lett jogg, før de starter på hoveddelen og avrunder med en kortstyrke del for kjernemuskulaturen med påfølgende tøyeøvelser.

Instruktører:

Løpegruppene gjennomføres av profesjonelle intruktører fra SATS ELIXIA. 

Team Svett, 1. november


Team Svett er nivå 1, for deg som ønsker å komme i gang med treningen, trener moderat eller ønsker en rolig treningsøkt. Løpsfart ca 07:00-08:00 min pr km. 

Team Svettere er nivå 2, for deg som trener regelmessig. Hvis du søker nye utfordringer og tips innen trening er dette noe for deg. Løpsfart 5:30-7:00 min pr km. 

Team Svettest er nivå 3 og det høyeste nivået. Team Svettest er for deg som løper på et høyt nivå og ønsker utfordringer og tips innen treningen. Løpsfart 05:30 min pr km og raskere. 


Løpegruppene er gratis og for alle!

"Jeg er med - er du?"
 
Team Svett på Svett.no
Team Svett har opprettet egen gruppe på Svett.no. Her kan medlemmer kommunisere med hverandre, avtale egne treningsturer og følge hverandre gjennom treningen. 

 

 

 

Bare registrerte medlemmer kan skrive kommentarer.
Registrer her eller logg inn ovenfor.