Månedens Svett - Mars

Månedens Svett 

Da nærmer vi oss slutten på mars måned, noe som vil si at en person skal få den gjeve tittelen "Månedens Svett - Mars".

Hver måned fremover vil vi kåre ”Månedens Svett”. Du kan selv bidra til hvem denne personen er. Ja, kanskje er det akkurat du som fortjener denne tittelen. ”Månedens Svett” behøver ikke være den som trener mest eller løper raskest, men en som inspirerer og motiverer andre personer gjennom sin trening. 
 
Legg igjen din nominasjon i kommentarfeltet nedenfor og fortell hvorfor du eller denne personen fortjener tittelen som ”Månedens Svett”. Eller send mail til cecilie@skvidar.no. (Marker mailen med "Månedens Svett - mars.)
 
"Månedens Svett" får to startplasser til Danske Bank Oslo Maraton, 19 september 2015.


Les om våre tidligere "Månedens Svett" vinnere:

"Månedens Svett - Februar" - Rolf Einar Pedersen

"Månedens Svett - Januar" - Amalie Falk

2 kommentarer til artikkelen.

#1
2015 03 25 - 18:00
Vil nominere min kolega Jan Roger Johansen. For 2 år siden skulle han løpe halvmaraton i oslo og stor i kjeften som jeg var sa jeg at det ikke var noe problem. Dermed fikk jeg beskjed om å bli med, noe som jeg også gjorde. Dette gjorde at jeg kom meg ut av sofaen og har fortsatt å løpe. Har fullført 5 halvmaraton etter dette, men hadde vært veldig moro og prøve seg på hel maraton sammen med han
1988 • Oslo
#2
2015 03 25 - 19:00

Jeg ønsker faktisk å nominere meg selv faktisk.

Er ikke ofte jeg skryter av meg selv, men denne mnd har jeg jobbet beinhardt mentalt når det kommer til å presse meg ut på løpetur når jeg egentlig ikke vil, men det er noe jeg må pga maraton formen kommer ikke av seg.
Har hittil i mars løpt 131km ikke at det har noen betydning men jeg har aldri løpt så mye på 1mnd tidligere når mnd er over vil jeg runde ca 160-170km noe som jeg aldri har gjort tidligere.
Har også drevet med en livsstils endring siste 2 årene og har gått ned totalt 32kg siden starten.

Mvh

Thomas Willy Lindgren
Bare registrerte medlemmer kan skrive kommentarer.
Registrer her eller logg inn ovenfor.